Frittata met Prei

Frittata met Prei
Aantal: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

INGREDIENTEN

1 el olijfolie
2 preien in dunne ringetjes gesneden
1 courgette geraspt
6 eieren
150 gram (amandel/geiten)melk
(Keltisch) zeezout en peper
kopje verse kruiden; bieslook of basilicum

BEREIDING

Stap 1
Verwarm de olijfolie in een ovenvaste koekenpan en bak hierin de prei tot deze zacht is.
Voeg de courgette toe en bak enkele minuten mee.

Stap 2
Klop ondertussen de eieren met de melk en
Breng ze op smaak met peper en zout.

Stap 3
Voeg de groene kruiden toe en schenk het in de koekenpan. Laat dit met een deksel op de pan op een zacht vuurtje stollen.

Stap 4
Zet de pan nog een paar minuten onder een grill of draai de frittata om. Laat afkoelen en snijdt in punten.

Stap 5
Lekker als lunch of snelle maaltijd met salade.

Met dank aan iedereen die meewerkte aan de fotoshoot op de Lindenhoff:

Ruud van Gessel (regisseur)
Govert de Roos (fotograaf)
Rianne Noordegraaf (fotograaf)
Zygia Jongbloed (visagie)
Jean-marc Deun (Laurent Salon & Spa; kapsel Hélène)
Paul Fagel (chef-kok, oud-restaurateur)
Jos Offerman (Gotjé De Nootzaak)
Yvette Harskamp (klant)
Josette van Dijk (klant)
Nivja Cauvern (klant)
Lisa Olthof (klant)
De Lindenhoff (lokatie)

Hélène van der Voorn
Zusterplein 6
3703 CB ZEIST
Tel: +31 6 26494564,
Email: helene@helenevandervoorn.com

FOLLOW US ON