Yvette Harskamp; ‘Ik wil nooit meer anders eten’

Dit is Yvette; ze is mede-eigenaar van de Vintagewinkel ‘De Paskamer’ in ’s Graveland. Ze houdt van lekker eten en gezelligheid. Ze heeft naast haar lieve zorgzame man en twee zonen, dierbare vrienden waarmee ze samen genieten van eten, drinken en het goede leven.

‘Ik wil nooit meer anders eten! Ik ben en blijf ik op gewicht en voel me super fit door lekker te eten. Ondertussen ben ik ruim 15 kilo afgevallen, terwijl ik meer eet dan ooit. Ik maak, dankzij Hélène’s adviezen, nu slimme keuzes voor gerechten thuis of in een restaurant. Ik kies nu voor mooie ingrediënten; met veel groentes en een beetje vlees, vis of pasta of rijst. Het verschil is dus minder koolhydraten, geen kunstmatige suikers en alleen goede vetten. Daarnaast plan ik nu beter voor de hele dag wat ik eet, zodat ik regelmatiger eet ook als het druk is in de winkel. Ik vond het ook super fijn om dit samen met Hélène te doen, door de positieve aandacht, het doelen stellen, de maatwerk adviezen, en vooral om zeker te weten dat ik dit op een gezonde manier doe.’
Er staan ook heerlijke recepten op Hélène’s site www.afvallenisliefde.nl.

Met dank aan iedereen die meewerkte aan de fotoshoot op de Lindenhoff:

Ruud van Gessel (regisseur)
Govert de Roos (fotograaf)
Rianne Noordegraaf (fotograaf)
Zygia Jongbloed (visagie)
Jean-marc Deun (Laurent Salon & Spa; kapsel Hélène)
Paul Fagel (chef-kok, oud-restaurateur)
Jos Offerman (Gotjé De Nootzaak)
Yvette Harskamp (klant)
Josette van Dijk (klant)
Nivja Cauvern (klant)
Lisa Olthof (klant)
De Lindenhoff (lokatie)

Hélène van der Voorn
Zusterplein 6
3703 CB ZEIST
Tel: +31 6 26494564,
Email: helene@helenevandervoorn.com

FOLLOW US ON