Crackers

Hüttenkäse

Met radijs

Met tomaat en basilicum

Met rookvlees en sambal

Met appel en kaneel

Met bosui en bieslook

Met komkommer en peterselie

 

Tonijn uit blik op water

Met augurk

Met tuinkers en tomaat

Met tomaat, bosui, basilicum, rode peper, appel, tabasco, limoen, yoghurt, peper, of een aantal van deze ingrediënten.

Grijze Hollandse Garnalen

Met sla en citroen

Met yoghurt en kruiden

Met tomaatjes

 

Biefstukworst

Met uitjes en zwarte peper

Met uitjes en bieslook

Met uitjes en tuinkers

 

Crackers met Ei

Met kerrie, yoghurt, bieslook

Met ei en tomaat

Met sla

Met dank aan iedereen die meewerkte aan de fotoshoot op de Lindenhoff:

Ruud van Gessel (regisseur)
Govert de Roos (fotograaf)
Rianne Noordegraaf (fotograaf)
Zygia Jongbloed (visagie)
Jean-marc Deun (Laurent Salon & Spa; kapsel Hélène)
Paul Fagel (chef-kok, oud-restaurateur)
Jos Offerman (Gotjé De Nootzaak)
Yvette Harskamp (klant)
Josette van Dijk (klant)
Nivja Cauvern (klant)
Lisa Olthof (klant)
De Lindenhoff (lokatie)

Hélène van der Voorn
Zusterplein 6
3703 CB ZEIST
Tel: +31 6 26494564,
Email: helene@helenevandervoorn.com

FOLLOW US ON