VERTEL WIE IK BEN

Hélène van der Voorn tweede van links

Ik ben Hélène van der Voorn

 

‘Food and Health Coach met een Passie voor Eten’
Ik houd enorm van lekker, gezond en natuurlijk eten.
 

Hélène is opgeleid als Fysiotherapeut.

Haar zoektocht over de wereld naar (haar) gezondheid en haar expertise als fysio en interesse in eten, hebben haar de kennis en expertise gegeven om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar gezondheid en vitaliteit. Ze begeleidt mensen terug naar authenticiteit om de beste versie van zichzelf te worden en zo het goud in zichzelf te vinden en te zijn en alle aspecten aan te pakken die dit belemmeren.

 

Dit zijn haar drie kernwaardes:

Eerlijk
Vrijheid is onze grootste waarde. En kunnen kiezen is voor mij vrijheid. Kunnen kiezen voor eerlijk eten, en eerlijke producten kan alleen als we eerlijk en transparant zijn over wat er in zit en hoe het gemaakt wordt. De huidige regelgeving maakt dat we door de bomen het bos niet zien. En waarom kan dit niet wat duidelijker. Suiker kan bijvoorbeeld 50 verschillende namen hebben op een etiket. En light producten hebben misschien minder vet, maar vet wordt vaak vervangen door suiker of suikervervangers en zijn dus niet per definitie gezonder. De overheid heeft toch ook een belang in gezonde Nederlanders? Of misschien toch niet?

Natuurlijk en goed voor de wereld
Mijn hele leven al heb ik een voorkeur voor natuurlijk. Of dit nou om eten, kleding, wonen, vakantie gaat, ik voel me gewoon lekkerder als dingen natuurlijk zijn. Ik kan me er meer mee verbinden. Dus wollen truien en zijden blouses in plaats van synthetisch, leren stoelen in plaats van nylon, houten tafels in plaats van plastic, biologisch vlees in plaats van plofkippen, echt koken met verse producten in plaats van kant en klaar maaltijden uit plastic bakjes. Ik kan beter aarden, voel me meer thuis, en blijf beter in balans. Ik voel me gezonder en fitter; kortom op alle fronten voel ik me beter!

Kwaliteit in plaats van kwantiteit is goed voor de wereld
Wij kunnen het wereld probleem over voeding niet oplossen. Het enige wat we kunnen doen is ons eigen gedrag veranderen en zo mee werken aan een betere wereld. Als dit bewustzijn groeit dan kan de wereld van onder af veranderd worden en is het goed voor de wereld en voor onze gezondheid!.

Ik geloof in minder eten, minder vlees, lokaal produceren, eten wat bij je past. Ik geloof in kleinschalig en hoge kwaliteit. Ik word echt super chagrijnig van slechte kwaliteit en bedacht voor het geld. En dit geldt wat mij betreft voor alles. Eten, kleding, wonen, vakanties etc.  Ik geloof niet per definitie in allerlei labels die vaak ook weer voor het geld ontwikkeld zijn. Bij biologische wijn betekent biologisch dat je bepaalde behandelingen moet doen aan de druiven, terwijl een wijnboer liever niets doet als het niet nodig is. Ik geloof meer in producten die eerlijk en met Liefde gemaakt zijn. Weet wat je eet en wie het heeft verbouwd of heeft gemaakt en of dat integer is gebeurd.

Met dank aan iedereen die meewerkte aan de fotoshoot op de Lindenhoff:

Ruud van Gessel (regisseur)
Govert de Roos (fotograaf)
Rianne Noordegraaf (fotograaf)
Zygia Jongbloed (visagie)
Jean-marc Deun (Laurent Salon & Spa; kapsel Hélène)
Paul Fagel (chef-kok, oud-restaurateur)
Jos Offerman (Gotjé De Nootzaak)
Yvette Harskamp (klant)
Josette van Dijk (klant)
Nivja Cauvern (klant)
Lisa Olthof (klant)
De Lindenhoff (lokatie)

Hélène van der Voorn
's Gravelandseweg 46D
1211 BT Hilversum
Tel:
+31 6 26494564,
Email: helene@afvallenisliefde.nl

FOLLOW US ON

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.