Frittata met Prei

Prei

Frittata met Prei
Aantal: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

INGREDIENTEN

1 el olijfolie
2 preien in dunne ringetjes gesneden
1 courgette geraspt
6 eieren
150 gram (amandel/geiten)melk
(Keltisch) zeezout en peper
kopje verse kruiden; bieslook of basilicum

BEREIDING

Stap 1
Verwarm de olijfolie in een ovenvaste koekenpan en bak hierin de prei tot deze zacht is.
Voeg de courgette toe en bak enkele minuten mee.

Stap 2
Klop ondertussen de eieren met de melk en
Breng ze op smaak met peper en zout.

Stap 3
Voeg de groene kruiden toe en schenk het in de koekenpan. Laat dit met een deksel op de pan op een zacht vuurtje stollen.

Stap 4
Zet de pan nog een paar minuten onder een grill of draai de frittata om. Laat afkoelen en snijdt in punten.

Stap 5
Lekker als lunch of snelle maaltijd met salade.

Met dank aan iedereen die meewerkte aan de fotoshoot op de Lindenhoff:

Ruud van Gessel (regisseur)
Govert de Roos (fotograaf)
Rianne Noordegraaf (fotograaf)
Zygia Jongbloed (visagie)
Jean-marc Deun (Laurent Salon & Spa; kapsel Hélène)
Paul Fagel (chef-kok, oud-restaurateur)
Jos Offerman (Gotjé De Nootzaak)
Yvette Harskamp (klant)
Josette van Dijk (klant)
Nivja Cauvern (klant)
Lisa Olthof (klant)
De Lindenhoff (lokatie)

Hélène van der Voorn
's Gravelandseweg 46D
1211 BT Hilversum
Tel:
+31 6 26494564,
Email: helene@afvallenisliefde.nl

FOLLOW US ON

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.